Senaste info – Avlopp 1

2018-06-28

Nu är det snart dags att sätta spaden i jorden!
Vid ett möte med firma Gösta Ahlquist AB i måndags fick styrelsen ett kontrakt med ett fast pris.
Innan vi skriver på skall en jurist titta på det avtalet, samt det avtal vi har med Sjöbo Kommun. Det kommer ske i början av nästa vecka.

Förberedelsearbetet har dock redan börjat. För ca 2 veckor sedan sattes pinnar på alla tomter där anslutningen mellan ”det kommunala” och ”det egna” beräknas bli. Som informerats kan pinnarna flyttas, men observera att de bara kan flyttas på samma avstånd från tomtgränsen. Kontakta Dan Berg om ni vill göra någon ändring.

Igår kväll (onsdag 27/6) gick representanter från Ahlquist och styrelsen runt i området och filmade samt gjorde anteckningar som är väsentliga för anläggning och återställande. Eftersom det nu är fotograferat är det viktigt att ni inte flyttar pinnarna utan att kontakta Dan Berg.

Som tidigare informerats måste vi kalla till en extra stämma i mitten av juli för att komplettera styrelsen. Det är en dum tid – många är kanske iväg på semester, men kanske många andra ”ej bofasta” är i området på sin semester.

En kort tid efter ordinarie stämma var vår ordförande Sandra Olsson tvungen att lämna styrelsen av privata skäl. Vice ordförande Peter Ljung gick in som ordförande.
Vår kassör har varit sjuk men är glädjande nog på benen igen.
Vår ordinarie ledamot Krister Lanemar är tyvärr sjuk och har avsagt sig sina uppdrag.
Styrelsen måste alltså ha in 2 ordinarie ledamöter. Senat den 1 augusti skall en komplett styrelse anmälas till Lantmäteriet, och firmatecknare anmälas till både Lantmäteriet och banken.

Karup den 28 juni 2018
Styrelsen

%d bloggare gillar detta: